Elk jaar opnieuw staan ze er met een nieuw culinair concept.
Dat vertelt ons Sabrina Caeckaert , technisch adviseur en coördinator van Hotelschool Spermalie uit Brugge.
Hun stand in Hal 3 ziet er betoverend uit , net als het eten dat er op de tafels komt.
Getekend de ploeg van het 7-de jaar Gastronomie.
Met onder hen het jonge supertalent Amelie Hayaert.
Mocht ik van Peter zijn , ik zou haar eens bellen...
Aan de andere kant , in hal 6 , staat Bart met zijn (h)eerlijke ' Garden Spirits '.
Het is Paul ( Gelders , tot voor kort de grote man bij Gault Millau , nu manager
bij Herman Maes Kitchens ) die er ons attent op maakt.
Paul loopt zelfs even mee , om ons persoonlijk voor te stellen.
6 hectare lavendel heeft Bart Verelst in zijn achtertuin staan.
Daarvan steekt nu een minuscuul klein deeltje in de fles Gin die hij ons voor houdt.
De Bloempothoeve in Meerdonk heeft haar naam niet gestolen.
De Bloempotstraat ook niet
(willy van bouchaute)
(foto's/ camera : anne-marie couliez)