• WEBSITE BANNER EDIT 2020 1.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 2.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 3.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 4.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 5.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 6.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 7.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 8.jpg

 

 

 

Je nieuwe kookboek, getiteld “Easy@home”, ook nog eens @home te kunnen voorstellen, het is niet aan iedereen gegeven.

Ilse D'hooge, bij velen bekend als Libelle-kok, runt samen met haar man Sven De Muynck de vishandel C-Food aan de Antwerpse Steenweg in Lochristi.

Het kader is er uniek.

Toen zoon Guillaume ( ze hebben 3 zonen ) een paar jaar terug besliste om ook voluit voor de zaak te gaan, werd er hier heel wat geïnvesteerd.

Het resultaat is als een plaatje.

Daar staat zelfs een fotograaf als Bas Bogaerts, die de sfeerfoto's voor het boek maakte, van te kijken.

 

 

Presentatrice (Focus TV) en journaliste Sabine Goethals, die we nog kennen van onze reportage op de Wereldtentoonstelling in Milaan (2015) , leidde de boekvoorstelling in goede banen.

Zo kwamen we te weten dat naast Bas Bogaerts ook Bram Debaenst instond voor een groot deel van de foto's in Ilse's tiende (jawel) kookboek.

Easy@home met Ilse gaat over makkelijk en vrij snel te maken gerechtjes, waarvoor ook de ingrediënten al even makkelijk te vinden zijn, en men zo niet het ganse land afschuimen moet.

Elk recept staat duidelijk en bondig gevat in één bladzijde : met wat je nodig hebt, hoe je het maakt (in 4 heldere stappen ), voor hoeveel personen ( 4 à 6 ) het bedoeld is , en de tijd ervoor nodig.

Ilse mag dan wel een vishandel runnen, naast visgerechten, komen ook vlees, kip, veggie, en pasta aan bod.

Wijzelf gaan zeker de “Aziatische waterzooi van Noordzeetong en kokosmelk” op pagina 102 eens uitproberen.

De bijhorende foto op pagina 103 ziet er alvast veelbelovend uit.

 

 

Na de boekvoorstelling konden de genodigden proeven van 4 gerechtjes uit het boek.

Het vissoepje (one-pot seafood-soep op blz.98) was overheerlijk.

Niet te geloven dat je dit thuis in 30 minuten ( als je het recept van Ilse volgt ) voor mekaar krijgt.

(willy van bouchaute)

 

Easy@home met Ilse” (Uitgeverij Angèle)

(196 pagina's , kostprijs 24,99 euro ).

ISBN 978 90 223 3571 0

verkrijgbaar in de betere boekhandel, alsook bij de Delhaize en de Carrefour.

En uiteraard ook @home bij C-Food, Antwerpse Steenweg 129 A in Lochristi.

Waar Ilse het graag zal signeren.