• WEBSITE BANNER EDIT 2020 1.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 2.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 3.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 4.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 5.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 6.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 7.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 8.jpg

 

 

Het was Dirk Van Roy ( CEO van Artexis/Easyfairs Benelux ) die met fierheid deze editie van Horeca Expo 2017 voor geopend verklaarde.

De openingsreceptie gaat traditiegetrouw gepaard met het toekennen van enkele “awards” en het bekendmaken van de culinaire persoonlijkheid van het jaar.

Die prijs ging dit jaar naar het volledige team van “Jong Keukengeweld “.

Herr Seele mocht dan weer één van de “Innovation Awards” uitreiken aan “Invineo “ en had daarvoor speciaal zijn mooiste vest aangetrokken.

 

 

Heeft “Invineo” nieuwe technieken uitgevonden om de wijnen op de juiste temperatuur te houden, bij “Tempcontrol“ (Bellegem) doen ze hetzelfde met hun borden.

Elmar Sandyck (sales manager) en Giorgi Stemmler ( marketing director ) waren zo te zien heel blij met hun “trofee”.

Trofee, die op zichzelf ook al een inventief idee uitdraagt : “ hier brandt de lamp ! “.

Met Elmar hadden we een paar dagen later een interview op de “ Innovation Awards “ stand.

Het resultaat vind u onderaan.

Door hier te klikken krijgt u ook al enig idee : http://www.sanodegusto.com/en/home

 

 

Sterrenchef Danny Horseele mag de openingsreceptie met exquise gerechtjes ondersteunen.

De polderkip met boschampignons en sauce vin jaune heeft hij wel niet op het fornuis dat hier staat afgebeeld klaargestoomd.

Dat fornuis komt uit het “Oud Sluis “ van Sergio Herman en is hier alleen maar door Herman Maes van “Maes Inox” neergezet als blikvanger.

Het fornuis heeft zoveel emotie in zich, dat Sergio het niet kan loslaten en het binnenkort een plaats krijgt in zijn nieuw geplande zaak in Knokke.

 

 

Wat het “Dessert van de Chef “ inhield, ziet u op dit mooi gedresseerd bord.

Daar digitaal proeven nog altijd niet lukt, moet u ons maar geloven als we zeggen dat het top was.

Wie zien we daar trouwens opduiken tussen de jonge gasten van de Hotelschool Gent, die de gerechtjes keurig bij de genodigden brachten ? : Roger Van Damme.

De chef en zaakvoerder van “Het Gebaar” in Antwerpen en “ Toque-Tok “ in Schelle is onlangs in Warschau uitgeroepen tot beste patissier ter wereld.

Beter dan dit kan Horeca Expo 2017 niet starten.

(willy van bouchaute)

(foto's: ivan bracke)

 

Klik Hier voor De FOTO'S

 

interview met Elmar Sandyck ( Tempcontrol)

 

interview met sterrenchef Danny Horseele