• WEBSITE BANNER EDIT 2020 1.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 2.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 3.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 4.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 5.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 6.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 7.jpg
  • WEBSITE BANNER EDIT 2020 8.jpg

 

 

 

Zomaar liefst 650 exposanten deden op Horeca Expo hun best om hun nieuwste producten te etaleren, zei het nu “food” of “non-food”.

We liepen met de camera door de diverse hallen, en lieten enkele van hen hun zegje doen.

Zoals Daisy ( De Cooman ) die u in hal 3 feilloos in de gaten hield met piepkleine cameraatjes, en Kurt (Lycke) die even verderop iedereen motiveert om nu eens niet de armen, maar de schoenen te laten tatoeëren.

Of Remko Hol die op “Olijcke” wijze zijn “Vega Bicky” promoot, maar ons intussen toch een varkensworstje in de hand stopt.

Of Frank Penninckx die zijn “Puro” koffie het liefst “ heet en sterk” opdient.

 

 

Angelique (Dobbels) en zoon verdelen hun taken, en varkensgerechtjes, over hun stand op Chef's Place, en die van Maes Inox in hal 5.

Francesco (Rocchi) mag dan wel zijn roots hebben in Rome, de “Poggio al Sole” die we hier proeven komt uit Toscane.

Welke hij ook nog eens verkoopt in zijn zaak in Oudenaarde.

In Hal 8 ontkurkt “Caves St-Amand” dan weer een “Vranic” uit Macedonië.

Tussen de twee wijnen door is het water van Badoit ( Evian ) een deugddoende verfrissing, zeker als het uit de handen van Thalissa en Shanou komt.

 

 

Maes Inox is een wereldspeler op de markt.

De grootkeukens van Maes zijn uniek.

Tijdens de openingsreceptie kijkt zaakvoerder Herman Maes toe hoe Ludo De Roover, chef van “Fleur de Lin” in Zele, top gerechten klaarmaakt op een “Maes Inox” fornuis.

Wat verderop op de stand van Maes Inox in Hal 5 zijn andere chefs druk in de weer, met tal van demonstraties op al even innovatieve fornuizen.

Dit alleen al was een bezoek aan Horeca Expo 2018 waard.

(willy van bouchaute)

(foto's : anne-marie couliez)